51 woningen in Haren voorzien van metsel- en pointerwerk

Groene hofjes, brede straten, luxueuze woningen: aan de rand van Haren, de groene parel van het Noorden, verrijst de nieuwe woonwijk Harener Holt. Een woonwijk die naast rust, ruimte en natuur eveneens alle benodigde faciliteiten biedt. De stad Groningen ligt op slechts een kwartiertje fietsen en ook het centrum van Haren is op steenworpafstand.

350 woningen in Harener Holt

In Harener Holt worden in totaal ongeveer 350 woningen gebouwd. Van sfeervolle eengezinswoningen in groene hofjes tot (half)vrijstaande woningen: op de flanken van de Hondsrug ontstaat een compleet nieuwe, moderne en sfeervolle woonwijk. In deelgebied 6, dat gelegen is tussen de spoorlijn Groningen – Zwolle en de Oosterweg in Haren, heeft Ronda Metselwerken onlangs 51 woningen voorzien van gepointerd metselwerk (ook wel doorgestreken metselwerk). Daarbij gaat het om de woningtypes Robijn, Smaragd en Topaas, die door Geveke Bouw en Ontwikkeling zijn gerealiseerd.

Robijn

Woningtype Robijn is gelegen aan de rand van de nieuwe wijk Harener Holt. De woningen zijn voorzien van doorgestreken metselwerk. Deze riante en luxueuze dubbele woonhuizen, zijn gebouwd op kavels die variëren van 280 tot 310 m2. Naast een voortuin een ruimte oprit, hebben de woningen extra diepe achtertuinen.

Topaas

De rijwoningen Topaas zijn gebouwd in het hart van Harener Holt De architectuur is tijdloos met bakstenen in warme kleuren en karakteristieke details. De woningen zijn voorzien van royale dak overstekken, klassieke kozijnindeling en doorgestreken metselwerk. Karakteristieke, moderne woningen.

Smaragd

De Smaragd woningen zijn rijwoningen gelegen aan de rand van het Harener Holt. Ook deze woningen hebben een zogeheten warme baksteenarchitectuur: donkere, natuurlijke stenen die de woningen een warme uitstraling geven. Ronda Metselwerken heeft de woningen voorzien van doorgestreken metselwerk. De techniek ‘doorstrijken’ is toegepast op een halfsteensverband metselwerk.

Ronda Metselwerken werkt veel samen met Geveke Bouw & Ontwikkeling. Bent uw nieuwsgierig naar andere projecten? Kijk dan eens op onze projectenpagina!

metselwerk-harener-holt Harener-Holt-metsel-voegwerk