Door de jaren heen worden de muren van je woning aangetast door weer- en milieu-invloeden. Het reinigen van de muren is een behoorlijke klus. Ronda Metselwerken heeft de juiste vakmensen én de juiste apparatuur in huis om de muren van jouw woning of bedrijfspand volledig te reinigen. Is je woning licht vervuild, dan kunnen we de muren van je woning reinigen met een zogeheten stoomcleaner: een milieuvriendelijke wijze van reinigen, waarbij je woning er als nieuw uit komt te zien.

Zijn je muren matig tot ernstig vervuild, dan kun je ook kiezen voor een chemische reiniging van de muren van je woning. In dat geval wordt een reinigingsmiddel op de muren aangebracht, waardoor het vuil losweekt of zelfs oplost. Vervolgens wordt het vuil met heet water onder hoge druk van de muren gespoten.

Impregneren

Om je woning te beschermen tegen regen, wind, kou en vocht, kun je de muren van je woning laten impregneren. Een techniek waar bij de muren behandeld worden met een speciaal impregneermiddel, dat ervoor zorgt dat de muren van je woning beschermd zijn tegen vocht, schimmels en zure regen. Bovendien werkt het impregneermiddel waterafstotend en brandvertragend. En wordt er regelmatig iets op de muren gekalkt met graffiti? Het impregneren van de muren is dé oplossing: het impregneermiddel een laagje aanbrengt op de muren, waardoor graffiti gemakkelijk is te verwijderen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor muren reinigen en impregneren van jouw woning? Ronda Metselwerken komt graag eens bij je langs voor een advies op maat!

← Terug naar het dienstenoverzicht